Kleuren, Houtfineer en Meubelbeslag:

Kleuren: De kasten worden in elke gewenste RAL kleur of NCS kleur hoogglans zijdeglans, metallic van buiten en binnen gespoten. Ik kan U een RAL kleurenwaaier toetsuren indien gewenst.

RAL kleurenwaaier
RAL kleurenwaaier

Houtfineer doen we ook veel. Het houtfineer wordt standaard transparant gespoten. Massief hout gebruiken we ook weleens maar dit is vrij duur.

Houtfineer waaier
Houtfineer waaier

Voor greeploze lade en deuren fronten gebruiken wij Blum meubelbeslag. De Blum ladegeleiders zorgen voor een gesynchroniseerde vederlichte loop, vier dimensionale frontverstelling en dynamische belastbaarheid van 40 kg en 60 kg met uitstekende uithang stabiliteit. . Zie https://www.blum.com/be/nl/

Blum tip on ladegeleiders

Ophangen van de kast gebeurt door twee haaklatten. Een haaklat is voorzien aan de achterkant van de kast en een tegenovergestelde haaklat is met een aantal pluggen aan de muur bevestigd. Je kan de kast weer gemakkelijk van de muur tillen indien nodig.

Haaklat systeem

Onderstel: De kast of salontafel kan je op RVS pootjes, wielen of op een sokkel plaatsen. De RVS pootjes en sokkel worden op maat gemaakt. De wielen zijn minimaal 6cm hoog. Een sokkel is meestal 2cm of 4cm hoog en 3cm naar binnen geplaatst.

RVS pootjes, wieltjes, sokkel

De LED verlichting kan ingefreesd onder of in de kast worden aangebracht. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn graag aangeven het aantal Kelvin, wel of geen dimmer, HUE systeem van Philips?, spotje of strip, etc…

LED strips ingefreesd

De inschuifbare klep is populair omdat de klep niet uitsteekt als hij is geopend. De binnenhoogte wordt wel 4cm minder.. Het kan alleen toegepast worden bij inliggende fronten en de buitendiepte van de kast dient 12cm meer te zijn dan de buitenhoogte anders steekt de klep uit.

Inschuifbare klep

Al onze meubels worden volledig verlijmd. De kast kan dus niet uit elkaar. Voordeel is dat de kast veel strakker in model blijft als je er veel in opbergt. Van buiten zijn er dan ook geen montage naden zichtbaar en van binnen geen montage beslag.

kast constructie volledig verlijmd

Indien men een soundbar, speakers of een bas module in de kast wilt plaatsen dan kan het gebruik van speakerdoek een goede oplossing zijn. Infrarood en warme lucht gaan namelijk door het speakerdoek. Het wordt gespannen om een in kleur gespoten aluminium frame. Het doek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zie https://shop.speakerenco.nl/luidsprekerdoek

Speakerdoek in diverse kleuren

Indien gewenst kan er een tv lift in de kast worden aangebracht. Wij gebruiken de TV liften van Screentech. https://www.screentech.nl/ Het model is afhankelijk van de TV grootte. De lift kan handmatig, met een afzonderlijke afstandsbediening of met een gratis app op uw de mobiele telefoon bediend worden.

TV liften in diverse uitvoeringen