Tv audio meubels worden steeds belangrijker in de huiskamer. Als we tv kijken zitten we hier continue tegenaan te kijken. Wegwerken van kabels en apparatuur zijn aandachtspunten. Binnen deze pagina staan een aantal media meubels in diverse uitvoeringen welke bij de klanten afgelopen tijd zijn geplaatst.

T 66

Dit staande media meubel kenmerkt zich door de grote inschuifbare klep. Het blad is 4 cm dik. Alles geconfigureerd o.b.v. schetsen van desbetreffende  klant. De sokkel is 4 cm hoog en 4 cm naar binnen geplaatst.

T 118

Een speakerdoek klep en doorlopende fronten zijn kenmerkend. Dit model is te zien in Bovenkarspel. Speakerdoek is ideaal voor uw soundbar en andere apparatuur. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.

T 40

Exclusieve high end mediakast met ronde laden. Afmetingen, Kleur en inschuifbare klep op maat. RVS pootjes 7cm hoog en 7cm doorsnede. Deze kast met ronde laden is ook populair onder de dressoirs, zie model FD 2.071,

T 35

Inschuifbare kleppen zijn handig als je de kast vaak open wilt laten. De buitendiepte dient 12cm meer te zijn dan de buitenhoogte anders passen de kleppen niet geheel in de kast. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar

T 10

Dit audio meubel met 9 mm rand is voorzien van 3 kleppen voorzien van luidsprekerdoek. Aangezien de kleppen gemaakt zijn van aluminium zijn ze zeer licht en daardoor zijn er geen klepscharen nodig. De kleppen zijn 3 mm naar binnen geplaatst. Het speakerdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren, zie https://shop.speakerenco.nl/luidsprekerdoek

T 41

Deze greeploze zwevende kast  heeft verborgen binnenlades . Het blad is 3cm dik. Veel opbergruimte. Uiteraard op maat en in elke kleur gespoten. De legplank heeft een uitsparing van achteren en is in hoogte verstelbaar.

T 161

Deze tv kast met lift bestaat uit een sokkel en 3 kasten. De linker kast is voorzien van speakerdoek. De tv lift kast in het midden is 70 cm diep en voorzien van houtfineer. Alles incl details naar wens. 

T 24

Om de tv in de kast weg te werken is een tv lift ideaal. De grootte van de tv bepaalt  grotendeels de indeling van de kast. De liften zijn van Screentech, zie https://www.screentech.nl/ Prijs is incl lift en montage van de tv aan de lift.

T 16

High end media kast met antraciet grijs akoestisch doek. Bovenkant is voorzien van eiken houtfineer welke zwart is gebeitst zodat het beter bij de andere meubels van de klant past. Klepscharen zijn voorzien van instelbare rem.

T 160

Deze beamer kast is op maat gemaakt. De kantelbare klep is mooi weggewerkt. Corpus is 3cm dik. De staaldraadjes zijn makkelijk strak te stellen. Tijdens het open doen wel met de hand begeleiden.

T 112

De aluminium schuifdeuren zijn voorzien van melkglas en lopen op aluminium rails onder en boven. Transparant of gerookt glas is ook mogelijk. De pootjes zijn van RVS en zijn 6 cm hoog en 8 cm doorsnede.

T 70

Deze hangende media kast is een kast met veel opbergruimte en voorzien van audio compartimenten. De lengte en het zwevende zorgt voor optisch voor meer ruimte. Het blad loopt door. Samenstelling op maat.

T 65

Dit staande TV meubel heeft twee inschuifbare kleppen onder elkaar. De kast staat op een 2cm hoge naar binnen geplaatste sokkel. De binnenhoogte boven is 2cm minder de binnenhoogte onder. Ladebakjes lopen op Blum geleiders en ook in kleur leverbaar. 

T 64

Dit design media meubel heeft een inschuifbare klep en vanaf de zijkant ronde laden. De inschuifbare klep verdwijnt in zijn geheel in de kast. De naad tussen de ladefronten is 3cm. Deze kan ook dicht indien gewenst.

T 162

Dit zwevende high end media meubel op maat wordt gekenmerkt doordat de speakerdoek kleppen naar binnen zijn geplaatst. Hij is voorzien van Wenge houtfineer en zwart speakerdoek. Alle zichtbare kanten in verstek gezaagd.

T 153

Dit tv-meubel heeft ronde (radius 4cm) zijkanten en een inschuifbare klep,en is op maat gemaakt. Voor wie iets bijzonders in zijn huis wilt hebben. Laden optioneel in kleur te spuiten. Uitsparing in achterwand op specificaties van klant.

T 154

Speaker/luidsprekerdoek is ideaal als U uw soundbar en andere apparatuur uit het zicht wilt hebben. Frame is van aluminium en gelakt en het speakerdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren, zie https://shop.speakerenco.nl/luidsprekerdoek

T 163

Zwevende lange kast voorzien van eiken houtfineer en een speakerdoek klep. Op maat gemaakt. Push to open laden aan de buitenzijden. Planken zijn in hoogte verstelbaar en versterkt. Blad 12 mm dik.

T 133

Tv kast op maat. Met schuifplank en inschuifbare klep. Kleine laden met afwijkende kleur zijn voor de kleine zaken als afstandsbedieningen, baterijen en kabeltjes. Voorzien van tip on ladegeleiders.

T 029

TV kast met draaibare RVS paal incl Vogel beugel (incl. verkoopprijs) waar tv aan kan worden gemonteerd. Ladenbakjes zijn in kleur meegespoten (excl. verkoopprijs). Kast staat op een naar binnen geplaatste sokkel van 3cm hoog.