Zwevende kasten houden uw kamer ruim. Omdat alle onze kast constructies volledig zijn verlijmd blijven ze ook goed in model. Hieronder diverse zwevende kasten in maatwerk uitgevoerd.

Z 33:  Deze design ladekast is in verstek (45° kanten) gemaakt en de laden zijn gemakkelijk te openen door de push to open bodemgeleiders van Blum. De ladebakjes kunnen optioneel in kleur gespoten worden.

Z 140:  Deze zwevende kast heeft ronde gebogen zijkanten en een 7 cm dikke corpus omlijsting. Ladebakken gaan open door erop te drukken en zijn optioneel in kleur te spuiten. Frame kan ook iets dunner, bijv. 4 cm zie model  5.153.

Z 28:  Dit zwevende meubel op maat is het meest gewilde model binnen ons assortiment. Eenvoudig, praktisch en tijdloos. Legplanken achter de deuren zijn in hoogte verstelbaar. Hij hangt 22 cm vanaf de vloer.
Z 120:  Dit zwevende design dressoir op maat heeft opliggende deuren en ronde ladefronten. Veel opbergruimte. De laden trek je open met verborgen ronde handgreepjes, minimaal zichtbaar op de foto’s. Als audio meubel ook populair, zie de FD 5.064 of  FD 5.040
Z 131:  Opbergruimte genoeg in deze zwevende kast. Standaard voorzien van in hoogte verstelbare legplanken. Doordat de kast volledig verlijmd is, blijven de voegen mooi recht. De scharnieren zijn 3D verstelbaar en makkelijk af te stellen bij gebruik van de handleiding
Z 119:  Deze zwevende kast op maat kenmerkt zich door haar smalle inliggende fronten. Populair model en al in vele uitvoeringen geleverd. Door zijn slanke verschijning blijft de woonkamer ruim. De bodem is op verzoek van de klant voorzien van extra ventilatie gaten.
Z 81:  Deze moderne kasten combinatie is volledig in verstek (45° kanten) gemaakt. Elk kastje worden afzonderlijk naadloos volledig verlijmd. Samenstelling uiteraard naar wens van de klant.
Z 20:  Deze hangende opbergkast op maat is in verstek gemaakt en bevat veel ruimte. Alle kanten zijn 45 graden afgezaagd. Veel mogelijkheden om je eigen indeling samen te stellen.
Z 60:  Indien U op zoek bent naar een wand meubel van gebogen hout wat dient als ‘eye catcher’ in de woonkamer dan is dit wat U zoekt. Kast is volledig verlijmd dus blijft goed in model. Indien u van rond en staand houdt, is het dressoir D 080 een optie.
Z 25:  Deze media kast op maat wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en strakheid. Laden kunnen optioneel in kleur worden mee gespoten. Om doorzakken te voorkomen wordt onderblad en bovenblad voorzien van aluminium T-profiel.
Z 152:  Deze design hangende kast is in verstek en de fronten hebben zaag uitsneden (Fibonacci reeks). Om doorzakken te voorkomen is de kast opgedeeld in zes compartimenten. Aan de onderkant zitten flappen om kantelen te beletten.