Tv audio meubels voorzien van houtfineer. Ook dit is mogelijk. Er zijn diverse soorten beschikbaar. 

T 161:  Deze tv kast met lift bestaat uit een sokkel en 3 kasten. De linker kast is voorzien van speakerdoek. De tv lift kast in het midden is 70 cm diep en voorzien van houtfineer. Alles incl details naar wens. 
T 16:  High end media kast met antraciet grijs akoestisch doek. Bovenkant is voorzien van eiken houtfineer welke zwart is gebeitst zodat het beter bij de andere meubels van de klant past. Klepscharen zijn voorzien van instelbare rem.
T 160:  Deze beamer kast is op maat gemaakt. De kantelbare klep is mooi weggewerkt. Corpus is 3cm dik. De staaldraadjes zijn makkelijk strak te stellen. Tijdens het open doen wel met de hand begeleiden.
T 162:  Dit zwevende high end media meubel op maat wordt gekenmerkt doordat de speakerdoek kleppen naar binnen zijn geplaatst. Hij is voorzien van Wenge houtfineer en zwart speakerdoek. Alle zichtbare kanten in verstek gezaagd.
T 163:  Zwevende lange kast voorzien van eiken houtfineer en een speakerdoek klep. Op maat gemaakt. Push to open laden aan de buitenzijden. Planken zijn in hoogte verstelbaar en versterkt. Blad 12 mm dik.