Inschuifbare kleppen zijn ideaal om bij gebruik van uw apparatuur te openen en bij niet gebruik af te dekken door de klep. Hij is makkelijk uittrekbaar en in de kast te duwen.

T 66:  Dit staande media meubel kenmerkt zich door de grote inschuifbare klep. Het blad is 4 cm dik. Alles geconfigureerd o.b.v. schetsen van desbetreffende  klant. De sokkel is 4 cm hoog en 4 cm naar binnen geplaatst.
T 40:  Exclusieve high end mediakast met ronde laden. Afmetingen, Kleur en inschuifbare klep op maat. RVS pootjes 7cm hoog en 7cm doorsnede. Deze kast met ronde laden is ook populair onder de dressoirs, zie model FD 2.071.
T 35:  Inschuifbare kleppen zijn handig als je de kast vaak open wilt laten. De buitendiepte dient 12cm meer te zijn dan de buitenhoogte anders passen de kleppen niet geheel in de kast. De legplanken zijn in hoogte verstelbaar
T 41:  Deze greeploze zwevende kast  heeft verborgen binnen lades . Het blad is 3cm dik. Veel opbergruimte. Lade en blinde lade aan iedere kant. De legplank heeft een uitsparing van achteren en is in hoogte verstelbaar.
T 65:  Dit staande TV meubel heeft twee inschuifbare kleppen onder elkaar. De kast staat op een 2cm hoge naar binnen geplaatste sokkel. De binnenhoogte boven is 2cm minder de binnenhoogte onder. Ladebakjes lopen op Blum geleiders en ook in kleur leverbaar.

T 17:  Deze op maat gemaake media kast heeft 2 kleppen links voor de langspeel platen en rechts een klep voor de platen speler. De high end kast staat op RVS pootjes. Alle acht ladebakjes zijn in kleur meegespoten. Dit is 70 euro per ladebak extra maar zit in de prijs verwerkt zoals vermeldt onder de plaatjes. Kleur is voorzien van een metallic finish.

T 18:  De audio kast is voorzien van zwart speakerdoek staande op een naar binnen geplaatste sokkel. De zijkanten zijn raan de voorkant gevormd. Kleur is voorzien van een metallic finish. Door de 70cm diepte is er genoeg ruimte om de dikke kabels aan de achterkant netjes weg te werken.