Speaker of luidsprekerdoek wordt steeds meer toegepast. Infrarood gaat erdoor heen en de warmte kan zo weg. In diverse kleuren verkrijgbaar.

T 118:  Een speakerdoek klep en doorlopende fronten zijn kenmerkend. Dit model is te zien in Bovenkarspel. Speakerdoek is ideaal voor uw soundbar en andere apparatuur. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren.

T 10:  Dit audio meubel met 9 mm rand is voorzien van 3 kleppen voorzien van luidsprekerdoek. Aangezien de kleppen gemaakt zijn van aluminium zijn ze zeer licht en daardoor zijn er geen klepscharen nodig. De kleppen zijn 3 mm naar binnen geplaatst. 

T 161:  Deze tv kast met lift bestaat uit een sokkel en 3 kasten. De linker kast is voorzien van speakerdoek. De tv lift kast in het midden is 70 cm diep en voorzien van houtfineer. Alles incl details naar wens. 

T 16:  High end media kast met antraciet grijs akoestisch doek. Bovenkant is voorzien van eiken houtfineer welke zwart is gebeitst zodat het beter bij de andere meubels van de klant past. Klepscharen zijn voorzien van instelbare rem.
T 162:  Dit zwevende high end media meubel op maat wordt gekenmerkt doordat de speakerdoek kleppen naar binnen zijn geplaatst. Hij is voorzien van Wenge houtfineer en zwart speakerdoek. Alle zichtbare kanten in verstek gezaagd.
T 153:  Dit tv-meubel heeft speakerdoek kleppen waarbij de zijkanten deels rond zijn. Corpus is 4cm dik. Kleur speakerdoek naar wens. Ook afmetingen en kleur uiteraard.

T 154:  Speaker / luidsprekerdoek is ideaal als U uw soundbar en andere apparatuur uit het zicht wilt hebben. Frame is van aluminium en gelakt en het speakerdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren.

T 163:  Zwevende lange kast voorzien van eiken houtfineer en een speakerdoek klep. Op maat gemaakt. Push to open laden aan de buitenzijden. Planken zijn in hoogte verstelbaar en versterkt. Blad 12 mm dik.
T 029:  TV kast met draaibare RVS paal incl Vogel beugel (incl. verkoopprijs) waar tv aan kan worden gemonteerd. Ladenbakjes zijn in kleur meegespoten (excl. verkoopprijs). Kast staat op een naar binnen geplaatste sokkel van 3cm hoog.